Design
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Брошурування
Брошурування - процеси обробки віддрукованих листів при виготовленні брошур, журналів і блоків книг в палітурці. Зшивка у тверду палітурку. Зшивка скобою.

Навивка - процес брошурування на металеву,пластикову пружину.

Канальна обкладинка є однією з різновидів брошурування документів. Обкладинка проводиться шляхом затиску корінця документа в спеціальному металевому каналі.

Сила притиску є достатньою для того, щоб документ тримався і не розпадався. При великому бажанні окремі листи можна висмикнути, але в більшості випадків при спробі висмикнути лист - папір просто рветься. У той же час методи термообкладинки, палітурки на пружину або скобу так само не є стійкими до проявів вандалізму з боку споживача.

Канальна обкладинка має ряд переваг у порівнянні з традиційними технологіями малотиражних переплетень: відсутність клею; стійкий до механічних впливів на відміну від палітурки на пружину; має дуже презентабельний зовнішній вигляд; канал витримує 4-5 циклів стиснення - розжимання - є можливість розшити переплетений документ для зміни / додавання / видалення сторінок і зшити знову, використовуючи один і той же канал.

Товщина корінця може становити від 0 зо 32 мм. Дана технологія дозволяє переплітати до 300-400 листів в залежності від щільності паперу в блоці.
Довжина каналів стандартна і дозволяє переплітати документи наступних форматів:
A5 - портретно;
A4 - портретно і альбомно;
A3 - альбомно.
 
Рекламный Украинский портал

Copyright © 2017
All rights reserved
Designed by:WebMaster Studio