Календарі (різної складності та призначення)
Календарі - це інструменти щоденного планування і засіб реклами Вашої компанії. Друк календарів наступних видів ми можемо запропонувати Вам: квартальні, настінні, календарі-будиночки, кишенькові і настільні. Календарі - це типові і ексклюзивні варіанти вирішення конкретних завдань або відбиття власної винятковості, престижні корпоративні сувеніри для впровадження в офіс клієнта і формування Вашого іміджу.

Календар - це корисний, красивий і не дорогий подарунок, з яким Ваші клієнти чи друзі не розлучаться протягом всього наступного року. Він завжди під рукою: в гаманці, в кишені, на столі. При виготовленні календаря Ви можете помістити на ньому будь-яку інформацію про себе: Ваші координати, логотип, слоган, перелік робіт тощо.

Якщо він буде вдалим, то календар з Вашим логотипом і реквізитами стане своєрідною «дороговказною зіркою» до Вас. У діловій атмосфері офісів Ваших клієнтів настільний або настінний календар, крім робочих функцій і приємного дизайну, буде нагадувати про Вашу фірму протягом цілого року.

Календар - це точкова реклама, що поєднує унікально низьку вартість одного рекламного контакту і високу ефективність на практиці.

Квартальний календар. Квартальний календар є, напевно, найпопулярнішим фірмовим календарем. Це вдалий подарунок Вашим діловим партнерам, який протягом року буде працювати на Вас.

Кишеньковий календар. Кишеньковий календар - це один з найдешевших і ефективних рекламних носіїв. Мати завжди при собі кілька таких фірмових календариків досить корисно. У певній ситуації кишеньковий календар може виконувати функції візитної картки.

Календар-будиночок. Календар-будиночок - рекламний матеріал, який обов'язково знайде своє місце на робочому столі Вашого ділового партнера.

Настінний календар. Настінний календар дуже зручний у використанні, крім виконання безпосередніх функцій, може служити гідною прикрасою нудних офісних стін.

Настільні календарі. Настільні календарі - календарі, які завжди під рукою і на очах. Кожен робочий день не раз погляд його власника буде зупинятися на Вашому календарі, надрукований з нашою допомогою.

Наша друкарня також готова запропонувати Вам виготовлення різноманітних квартальних блоків.

Ми готові якісно і швидко виготовити для Вас будь-які рекламні календарі! Наші методи виробництва календарів гарантують низькі ціни та висока якість.
 
Рекламный Украинский портал

Copyright © 2017
All rights reserved
Designed by:WebMaster Studio